Het gebruik van de penning t.o.v. een vlooienband of tekenband Hoe houdt u teken en vlooien uit de buurt?

CatanDog's blokkeert vlooien en teken de weg

Het is werkzaam bij honden en katten, ongeacht leeftijd, gewicht, grootte en ras. Zelfs zieke, herstellende of drachtige dieren zijn beschermd. CatanDog's is absoluut onschadelijk voor uw huisdier. Er zijn geen chemicaliŽn toegevoegd aan het middel tegen vlooien en teken, u hoeft uw handen na het aanbrengen van de penning niet te wassen.

In tegenstelling tot een vlooienband of tekenband is de CatanDogís penning geurloos (hindert het reukvermogen van jachthonden ook niet), heeft als bestrijdingsmiddel geen bijwerkingen en veroorzaakt geen allergische reacties, wat met een vlooienband of tekenband wel het geval kan zijn.

Zo eenvoudig werkt de CatanDog's penning

Hang de anti-vlooien penning aan de halsband van uw huisdier. Nu is de halsband zowel een vlooienband als een tekenband. Om de immuunwerking te waarborgen moet de penning te allen tijde met uw huisdier in contact blijven.

De penning begint te werken nadat deze met de hond of kat in contact komt, na ca. 20 dagen is de werking optimaal. CatanDog's heeft een gegarandeerde levensduur van twee jaar. Hierna moet de penning vervangen worden om goed te kunnen blijven werken ter voorkoming van vlooien of een teek bij uw kat of hond.

De penning is wetenschappelijk getest, goed bevonden en als veilig bestempeld.

NIET GOED - GELD TERUG

CatanDog's werkt gegarandeerd!

Het middel tegen teken en vlooien